Forslag

DØK Foreningen leder altid efter nye måder at gøre det nemmere at være studerende på DØK. Og selv om vi er ni bestyrelsesmedlemmer, der brænder for vores arbejde, kan vi altid bruge hjælp og idéer. Så ligger du inde med et forslag, der kan gøre livet som DØK-studerende nemmere, sjovere eller bare bedre, så er du velkommen til at sende det til os via formularen nedenfor.
Du er velkommen til at skrive til os med konkrete forslag til arrangementer eller forbedringer, eller blot hvis du har set et problem eller mulighed for forbedring. Under alle omstændigheder vil vi meget gerne høre fra dig og arbejde sammen med dig om at gøre DØK endnu federe end det allerede er!

DØK Foreningens bestyrelse

Ps.: Anonyme forslag kan gives ved at logge ud inden man benytter formularen. Bemærk at vi da kan have sværere ved at opfylde det specifikke behov, men at vi naturligvis gør hvad vi kan!

Billed-CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Image: