Excel-kursus (1) 2015 - Introduktion til Excel og dets funktioner

• Anna Junine Skat Skov
  • Emil Mørkeberg Andersen
  • Thomas Friis Rastow

Kære studerende på HA(it.), Søger du studiejob?Mange virksomheder efterspørger studerende med færdigheder indenfor Excel til behandling af større datatræk, rapporteringer og statistisk analyse. DØK Foreningen afholder derfor et kursus i Excel og dets værktøjer og funktioner. Der vil blive undervist og givet øvelser i de mest brugte og relevante funktioner i de 2 timer og 30 minutter kurset varer. Dette kursus er et indledende kursus i en programserie bestående af henholdsvis, begynder, øvet og avanceret excel-brug. Kurset vil koste 50 kr. pr. mand og tilmelding vil foregå gennem DØK Portalen (som altid). Ved dette første kursus vil niveauet blive sat på baggrund af en række simple indledende spørgsmål.Dette kursus vil dække følgende elementer, dog med mulighed for at springe trin over hvis deltagerne allerede er kompetente:

• Hvordan fungerer excel: hvordan fungerer kolonner og rækker, hvordan fungerer formellinjen etc.
  • Cellebehandling: Hvordan formaterer man celler, decimaler, copy paste funktioner etc.
  • Grafer og figurer: Hvilke grafer/figurer findes der, hvilke grafer/figure er gode til hvilke formål, hvordan redigerer man grafer/figurer.
  • Simple formler: Sum, Vlookup, Hlookup, hvis (if), etc.
  • Kombo fomler: Hvordan sætter man forskellige formel typer sammen, Hvordan skal du læse andres formler så du selv kan bruge dem? Etc.
  • Link af excel ark til andre office programmer: Kopier excel data ind i en power point, word, one note etc.
  • Save typer: Hvilken betydning har de forskellige formater man gemmer i, og hvilket format bør du bruge til hvilke situationer.
  • Eksempel på brug af excel: Vi bygger et simpelt program der kan være brugbart i hverdagen. Evt. Valuta omregner, personligt budget eller varesammenligning.

Der er afsat 20 min til hvert emne i gennemsnit. I må gerne sige til hvis nogle af tingene er for lette/svære. Hvis niveauet viser sig generelt at være meget højt kan vi kigge på brugerspecifikke problemer som deltagerne har stødt på og/eller gennemgå specifikke emner i detaljer.De efterfølgende excel-kurser (øvet og avanceret)  vil kræve at du mestrer ovenstående emner for at kunne få noget ud af at deltage.Kurset vil foregå på howitzvej 60 lokale 601 fra kl 17.10 til 19.45 Vi glæder os til at se Jer!

Torsdag, 29. oktober 2015 - 17:10
Price: